Pers en Sponsering

Etan is regelmatig aanwezig in de pers in binnen- en buitenland. Wilt u een stuk schrijven over Etan of over producten van Etan, een trampoline of een ander product in een winactie, een mooie prijs voor een kleurwedstrijd? Neem gerust contact met ons op voor zowel regionale als nationale doeleinden.

  • Hanos-actie via Redband
  • Opnames klokhuis 2012 
  • NUON lentegids 2012 
  • Schoolreis.tv 2012
  • VARA kerstgids 2011
  • Pompoen kindertijdschrift 2011
  • VARA voorjaar 2011
  • Molecaten vrijetijspark 2011
  • Tros Kompas 2010
  • Tuinruimers 2010
  • Wesselman interview 2010
  • Speelgoed en Hobby 2010
  • Spaaractie J/M voor ouders 2009
  • Gebroeders Ko - Trampolines 2005

Sponsoring

Etan is betrokken bij haar omgeving en staat derhalve positief ten opzichte van sponsordoeleinden. Denk hierbij aan lokale turnverenigingen of aan een goed doel. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Een greep uit sponsoractiviteiten van Etan:  

  • Make a Wish 2012
  • Stichting Vlinders 2011
  • Turnvereniging Tabitta Boxtel
  • Tinadag 2008
  • Ronald McDonald kinderfonds 

Hanos-actie via Redband 

In april is er een actie gestart in alle Hanos-vestigingen in Nederland. Bij het kopen van twee dozen Sportlife kauwgum maken de kopers kans op een TopShot Pitch van Etan!

Opnames klokhuis 2012 

Op 17 april 2012 zijn er bij Etan opnames geweest voor het populaire kinderprogramma Klokhuis. Er is een leuke vraag gesteld door een trouwe kijker over trampolines. Voor de opnames is de turnster Madelief Hobbelen trampoline komen springen. Het team van Klokhuis was zeer onder de indruk en onder leiding van een cameraman, geluidsman en regisseur zijn er mooie beelden geschoten van Dolores en Madelief. Blijf deze pagina in de gaten houden voor de datum van de uitzending!

NUON lentegids 2012 

In de lente van 2012 is er bij het loyaliteitsprogramma van NUON een Etan Premium trampoline te winnen. Het bedrijf biedt vaste klanten van NUON een extraatje en wat is er nu leuker dan trampolines?

Schoolreis.tv 2012

Een Etan Premium trampoline in het memoryspel op www.schoolreis.tv: Panoramika! Degene die het spel uitspeelt in de snelste tijd wint een trampoline! Deze campagne bereikt alle basisscholen en het spel is gespeeld door duizenden kinderen en leraren.

VARA kerstgids 2011

In editie 46 en 47 heeft de VARA een bel & win actie waarin maar liefst 3x een Etan Classic Combi 55 wordt weggegeven. De prijswinnaars krijgen de trampoline toegestuurd voor de kerst.

Pompoen kindertijdschrift 2011

In juli 2011 komt Pompoen met een speciaal themanummer met de nadruk op buiten spelen. Etan levert hierin haar bijdrage door het weggeven van een Etan Premium trampoline.

VARA voorjaar 2011

Een speciaal themanummer "Groen" in de VARA gids van april. In dit themanummer wordt aandacht besteed aan het in gereedheid brengen van de tuin voor de lente en zomer. Een trampoline kan daarbij natuurlijk niet ontbreken, daarom geeft Etan in de bel & win actie een Etan Premium trampoline weg.

Molecaten vrijetijdspark 2011

Een kleurwedstrijd voor alle bezoekers van de Molecaten parken met als hoofdprijs een Etan Premium trampoline en als tweede prijs een TopShot basketbalbord! Uit alle inzendingen worden de origineelste en mooiste uitgezocht.

Tros Kompas 2010

In de Tros Kompas editie 50, 2010 staat in het teken van kerstmis. In deze editie worden twee Etan Premium trampoline 12 verloot onder de inzenders van de oplossing van de speciale kerstpuzzel. Start met puzzelen en win!

Tuinruimers 2010

In Tuinruimers worden elke week weer tuinen opgeknapt. Natuurlijk is een tuin voor kinderen niet compleet zonder een ingegraven trampoline. In de uitzending van 17 april 2010 is te zien hoe er een Etan Premium trampoline wordt ingegraven.

Wesselman interview 2010

Een kijkje in de wereld van Managing Director Ari Verhoeven. Welke richting gaat Etan op? Wat zijn de ins en outs van de trampoline groothandel? Kom meer te weten over Etan!

Speelgoed en Hobby 2010

Perspublicatie van Etan in het tijdschrift Speelgoed en Hobby met als thema: Vrolijk buiten spelen.

Spaaractie J/M voor ouders 2009 

In de maanden januari, februari en maart 2009 kunnen consumenten sparen voor maar liefst 20% korting op een Jumpfree Star trampoline.

Gebroeders Ko - Trampolines 

De broers Ton en Gerard Koopmans vormen sinds enkele jaren het feestduo de Gebroeders Ko. Ze zijn bekend van vele hits en in 2005 hebben ze een hit uitgebracht met de titel trampoline.
Natuurlijk mocht Etan niet ontbreken en is er met veel plezier samengewerkt. Alle verschillende trampolines die wij in ons assortiment hebben, werden gebruikt voor de opnamen van de clip van dit feestnummer. Hieronder vindt u de clip!

Make a Wish 2012

Etan heeft een grote rechthoekige Etan Premium 1259 gesponsord aan de stichting Make a wish! Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Stichting Vlinders 2011

Onlangs heeft Etan Stichting Vlinders "geef kinderen nieuwe vleugels" voor een klein bedrag een Etan Premium trampoline gesponsord. Stichting Vlinders zet zich in voor alle kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen. De oprichters hebben in samenwerking met veel bedrijven het voor elkaar gekregen dat ze nu in een huis wonen waar ze ongeveer 10 pleegkinderen opvangen. Het huis is een warme en veilige plek voor ze. De stichting en met name de kinderen zijn erg blij met de trampoline; de reactie is te lezen in het dagboek.

Turnvereniging Tabitta Boxtel

Etan is trots op de lokale turnvereniging en heeft deze derhalve een aantal jaren gesponsord en het hele team voorzien van nieuwe trainingspakken!

Tinadag 2008 

In september 2008 heeft Etan de Tinadag gesponsord. Vijf trampolines konden gewonnen worden door de meiden. De actie heeft leuke publiciteit opgeleverd in het magazine, op de website en op de Tinadag zelf.

Ronald McDonald kinderfonds 2007

Etan doneert ieder jaar in december een bedrag aan goede doelen. Er wordt hierbij met name gekozen voor goede doelen die belangrijk zijn voor kinderen.