Over Etan

Etan is opgericht in 1988 en heeft sindsdien al honderdduizenden kinderen en hun ouders gelukkig gemaakt. Dit doen wij tezamen met alle Etan partners die gevestigd zijn in heel Europa. Etan levert hen buitenspeelgoed waarmee kinderen worden gestimuleerd om actief te spelen en te bewegen in hun eigen tuin. Het is belangrijk dat er een juiste mix is van veiligheid, springplezier, kwaliteit en prijs. Daarom levert Etan alleen kwaliteit, zowel in de topmerken als in de budgetmerken. Zodat er een veilige en fijne plek wordt gecreëerd om samen met het hele gezin te genieten van het buitenleven!

Bij Etan kan je terecht voor trampolines, springkussens, SunnyTenten, voetbalgoals, speeltafels, sjoelbakken, basketbalpalen en kunstgrassen. Voor ieder wat wils dus.

Een gedeelte van deze producten wordt geproduceerd in eigen fabriek in Bosnië. Hierdoor kan Etan de markt nog sneller voorzien van nog betere producten. Meer informatie over onze fabriek? Lees hier verder

Daarnaast verzorgt Etan ook containerzendingen direct vanuit China met onze gloednieuwe JP lijn. Deze bevat een hele range aan producten. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan direct contact op met Ari Verhoeven.
Main team


Ari Verhoeven
Baas & creatief genie

Sanne Langenhuizen
Geboren communicator

Paula Meis
Organisatietalent


Nena van den Bongaardt
Administratieve duizendpoot

Jordi Bouwman
The power of Etan

Puk Meis
Mr. Know it all

Sponsoring

Etan is regelmatig aanwezig in de pers in binnen- en buitenland. Wilt u een stuk schrijven over Etan of over producten van Etan, een trampoline of een ander product in een winactie, een mooie prijs voor een kleurwedstrijd? Neem gerust contact met ons op voor zowel regionale als nationale doeleinden.