Inground Hi-Flyer 10 trampoline 3,00m groen

Inground H-Flyer 10 trampoline
€ 299,00 € 247,11
Op voorraad
IHF10
Voor iedereen die gewoon een goede trampoline wil maar niet teveel geld uit wil geven is de Hi-Flyer de ideale trampoline.
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Inground Hi-Flyer 10 trampoline 3,00m groen
1
EtanShop.nl . EUR 299 Bekijk dit product

Product informatie

Adviesverkoopprijs:€299
Hoogte (cm):20
Merk / Type:Etan Hi-Flyer
Geschikt voor:100 kg
Materiaal / afwerking frame:Gegalvaniseerd staal
Buis dikte (mm):1.5
Frame Garantie:Bij registratie 8 jaar, anders 5 jaar
Montage tijd (2 pers):45 minuten
Randkussen
Breedte x dikte beschermingsrand (mm):300 x 30
Kleur:Groen
Materiaal bovenkant randkussen:PVC
Materiaal onderkant randkussen:PE
Veiligheidsnet
Springmat
Diamond System springmat:Nee
Materiaal springmat:Permatron
Materiaal triangel springmat:Ijzer
Springmat garantie:2 jaar
Verpakking
Verpakking (cm):162,6 x 57,2 x 29,8
Bruto Gewicht (kg):43.9
Netto Gewicht (kg):38.8
Doos 1 - Lengte (cm):162.6
Doos 1 - Breedte (cm):57.2
Doos 1 - Hoogte (cm):29.8
Frame garantieBij registratie 8 jaar, anders 5 jaar
Randkussen garantie2 jaar
Springmat garantie2 jaar
Veren garantie2 jaar
 • Waarom zijn jullie trampolines de beste?

  Etan bestaat al sinds 1988. Daarom hebben wij meer dan 25 jaar internationale ervaring met trampolines en klantenservice. Als een klant niet tevreden is, horen wij dat direct. En natuurlijk doen we er dan alles aan om het iedereen alsnog naar de zin te maken.

  Omdat we het speelplezier van uw kind zo belangrijk vinden, verkopen we uitsluitend de beste kwaliteit trampolines. De trampolines van Etan hebben een robuust frame en zijn voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen. De veiligheid van uw kind staat immers voorop!

 • Waarvan is de trampoline gemaakt?

  Alle merken trampolines zijn voorzien van een breed kussen dat over de veren heen valt. De frames zijn thermisch verzinkt en de springmat is gemaakt van USA Permatron.

 • Kan ik deze trampoline ingraven?

  Onze Inground trampolines zijn natuurlijk speciaal gemaakt om snel ingegraven te worden, maar voor alle andere trampolines in ons assortiment is een speciaal inbouwkit verkrijgbaar. Door een trampoline in te graven ziet uw tuin er weer egaal uit. Daarnaast zorgt het ingraven voor een veiligere tuin: huisdieren of kleine kinderen kunnen niet meer onder de trampoline terechtkomen. Kijk voor meer informatie op de pagina trampoline ingraven.

 • Moet ik deze trampline onderhouden?

  Het belangrijkste onderhoud aan een trampoline is het regelmatig schoonmaken van het randkussen. Daar komt veel vuil en bladeren terecht. Pas op met schoonmaakmiddel en heet water: dat kan beschadigingen veroorzaken. Met koud water en een doekje is de beschermrand zo weer schoon. Met onze UV-beschermende randkussenreiniger krijgt u het beste resultaat.

  Aan het frame en de veren is bijna geen onderhoud nodig. De framebuizen zijn gegalvaniseerd zodat roest geen kans krijgt. Het is verstandig om jaarlijks even het frame en de lasnaden na te lopen en zo nodig bij te werken met zinkhoudende verf. Het gebruik van kunstmest kan de coating van het frame beschadigen. Als de trampoline voor een langere tijd niet wordt gebruikt, kan deze het best in een droge omgeving worden bewaard.

  Om jarenlang plezier te hebben van uw trampoline is het raadzaam om er op een verantwoorde manier mee om te gaan. Dat is nog belangrijker dan regulier onderhoud. Gebruik de trampoline bijvoorbeeld niet met schoenen, skateboards of andere harde voorwerpen. Een goed alternatief is een Bounceboard. Dit bord is niet schadelijk voor een trampoline.

 • Welke accessoires raden jullie aan?

  Het gebruik van een trampoline wordt pas echt leuk met de accessoires in ons assortiment. Met een veiligheidsnet en een trampolinerok voorkomt u ongelukken bij uw kinderen. Een beschermhoes verlengt de levensduur van de trampoline aanzienlijk en houdt bovendien het springvlak vrij van bladeren en vuil.

  Voor meer leuke accessoires, zoals een trampolinetent, een Flashlight of een Bounceboard, kijkt u in de categorie trampolineaccessoires.

 • En als ik niet tevreden ben?

  We kunnen het haast niet voorstellen, maar het kan zijn dat u niet tevreden bent over een trampoline van Etan. Op de Premium trampolines geldt een terugkoopgarantie. De trampoline kunt u binnen drie jaar zonder opgaaf van reden terugsturen. U krijgt dan een deel van het aankoopbedrag terug.Meer informatie vindt u op de pagina service.

  Mocht u problemen ervaren bij uw product of om een andere reden ontevreden zijn, neem dan contact met ons op. Samen met u zoeken we naar een oplossing. Er is immers niets mooier dan een tevreden klant!

 • Waarom zou ik een Etan Classic kiezen?

  De Etan Classic is de goedkoopste trampoline in ons assortiment. De trampoline wordt geleverd met niet-conische veren van 16 centimeter lang. Deze veren zijn elektrolytisch tegen roest behandeld. Het randkussen is tussen de één en twee centimeter dik. Met een beperkt budget kunt u toch genieten van een kwalitatieve en veilige trampoline.

  Het maximum springgewicht van deze trampoline is 100 kg. Op de veren, het randkussen en de springmat zit zes maanden garantie. Het frame wordt standaard geleverd met twee jaar garantie.

 • Waarom zou ik een Etan Hi-Flyer kiezen?

  De Etan Hi-Flyer trampolines hebben een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De conische veren en het frame zijn gegalvaniseerd zodat roest geen kans krijgt. Dankzij de langere vering heeft deze trampoline een maximale springkracht. Het randkussen is drie centimeter dik voor een optimale veiligheid.

  Deze trampoline heeft een maximum springgewicht van 120 kg. De veren en de randkussens worden geleverd met een garantie van één jaar. Op het frame en de springmat zit standaard twee jaar garantie.

 • Waarom zou ik een Etan Premium kiezen??

  De Etan Premiumlijn is voorzien van de beste materialen en de nieuwste mogelijkheden. De kwaliteit van het frame is hoger dan ooit door gebruik te maken van dikker staal en een dubbele zinkbehandeling. Dankzij de dikke beschermrand is de Premium de veiligste trampoline in ons assortiment. Met het juiste onderhoud gaat deze trampoline tientallen jaren mee.

  De Premium trampolines zijn voorzien van het Diamond System. Dat houdt in dat er veerbevestigingen van verschillende lengtes worden geplaatst. Zo kunnen kleine kinderen goed springen, maar hebben ook de oudere kinderen genoeg springkracht. De trampoline heeft een maximum springgewicht van 150 kg. Etan geeft minimaal vijf jaar garantie op de veren, de randkussens en de springmat. In het frame hebben we zelfs zoveel vertrouwen dat we daar tien jaar garantie op geven.

BETAALMOGELIJKHEDEN

Je kunt kiezen uit onderstaande betaalmogelijkheden:

- iDEAL
- Bankoverschrijving
- MisterCash
- SOFORT Banking
- Capayable Achteraf Betalen
- Creditcard (VISA, Mastercard)
- PayPal

iDEAL
Met iDEAL kun je snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. Je rekent af in de vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Bankoverschrijving
Je kunt tijdens het bestelproces kiezen om het bedrag per bank over te maken (vooruitbetalen). Wij zullen de zending versturen, zodra wij het bedrag hebben ontvangen. Houd er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen.

MisterCash
MisterCash is het online betaalsysteem in Belgie. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Als Belgische klant die gebruikt maakt van internetbankieren, kun je gebruik maken van MisterCash. Je kunt direct je aankoop betalen in je vertrouwde bankomgeving.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is het online betaalsysteem in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het is een eevoudige en veilige betaalmethode. Je kunt eenvoudig betalen via een beveiligd betaalformulier en bevestigt de bestelling met een unieke transactiecode (TAN). Je hoeft als klant alleen een product te kiezen uit de webshop, SOFORT Banking als betaalmethode te kiezen, inloggen in de vertrouwde bankomgeving, bevestigen van de bestelling met een unieke TAN-code en de betaling is voldaan.

Capayable Achteraf betalen
Door achteraf te betalen met Capayable profiteer je van het voordeel dat je de producten vaak de volgende dag al in huis hebt en pas na 14 dagen hoeft te betalen. Bij betalen met Capayable wordt je direct gecheckt op je kredietwaardigheid en weet je dus direct of je achteraf kan betalen met Capayable. Als dit inderdaad mogelijk is worden de producten direct geleverd en stuurt Capayable een factuur. Deze dient binnen 14 dagen betaald te worden, dus doe dit op je gemak, wanneer het jou uitkomt.

Creditcard
Betaal snel en eenvoudig betalen met je creditcard.  De creditcard is wereldwijd een populair betaalmiddel.  Nationale en internationale betalingen zijn mogelijk met alle gangbare valuta. Ook ben je direct verzekerd tegen diefstal, schade en verlies.

Paypal
PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.